logo
hamburger

Axians

Concept God is trots om creatief partner van Axians te zijn. Logisch, want Axians is dé ambitieuze IT-specialist voor organisaties en overheid.

Concept God is trots om creatief partner van Axians te zijn. Logisch, want Axians is dé ambitieuze IT-specialist voor organisaties en overheid. Wij ondersteunen Axians bij visualiseren van hun missie en identiteit. Met onder andere spraakmakende campagnes, tot de verbeelding sprekende commercials en ijzersterke social media content.

CreativeCampains

Met storytelling van complex naar logisch

Al deze complexe diensten vragen om een creatieve vertaling. Om het begrijpelijk in de markt te zetten en om onderscheidend te zijn in een uitdagende business. Laat dat maar ons over. Want storytelling is our middle name. Vernieuwende campagnes die de doelgroep meenemen in een wereld vol onbegrensde mogelijkheden.

Commercial: Axians Network as a Service | The Future is Now

Get the party started!

Een campagne voor Axians trappen we af met een event. Het perfecte moment om de nieuwe commercial te presenteren. En dit vormt direct de basis van het verhaal. Zo bouwen we verder aan een marketingset met gelikte presentaties, ijzersterke fotografie en sprekende case videos. Met een uitgebreide social set als slotakkoord om de doelgroep nog meer te verleiden!

Commercial: Axians Maestro | Mix it, Make it!

“Axians werkt graag samen met een partner die flexibel, betrouwbaar en creatief is om onze innovaties een gezicht te geven naar de markt. Concept God heeft ons in meerdere campagnes geholpen met vernieuwende concepten voor langdurige campagnes die we cross mediaal inzetten. De specialisten van Concept God gaan tot het uiterste om mooie resultaten te bereiken.”

Edwin Kanis, Director Marketing & Innovation Axians
Awards & Recognitions
Commercial: Axians Cyber Squad | Always be prepared
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
logo
close