logo
hamburger

ProcessJobs

ProcessJobs weet van aanpakken. In drie jaar 30 vestigingen openen, dat is pas ambitie! En daar houden we van bij Concept God.

ProcessJobs weet van aanpakken. In drie jaar 30 vestigingen openen, dat is pas ambitie! En daar houden we van bij Concept God. Met hun unieke aanpak en oprechte aandacht zorgt ProcessJobs voor de juiste match tussen werknemer en werkgever in de proces- en maakindustrie.

Branding & Identity • Branding & Identity

Van 0 naar 100

Met Concept God mochten we het merk van ProcessJobs ‘from scratch’ bouwen. En dat zijn mooie opdrachten! Zo hebben een krachtig merk weggezet met een herkenbare en onderscheidende huisstijl: frisse kleuren en iconische vormen.

Recht voor z’n raap!

De branding wordt gecombineerd met sterke oneliners, pakkende quotes en veel vacatures op de website. What you see is what you get. Net als de visie van ProcessJobs: snel schakelen, de beste service en de juiste mensen aan elkaar koppelen. En daar mogen de schijnwerpers op gericht worden. ProcessJobs doet dat uitstekend met succesvolle advertising en sociale projecten.

“Wij waren op zoek naar een partij welke ons merk van A tot Z vorm kon geven en in de markt kon zetten. De mannen van Concept God spraken onze taal en begrepen precies wat wij wilde uitstralen en waar wij voor staan. Genoeg hebben aan een half woord is hier zeker key voor een super samenwerking waar heel kort op de bal wordt gezeten en waar initiatief wordt genomen. Kortom een toffe club waar wij graag mee samenwerken.”

Bas Paridaens, CEO ProcessJobs
we'll make it work • we'll make it work • we'll make it work • we'll make it work
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
logo
close