logo
hamburger

Lightyear

Auto’s laten rijden op zonnekracht, daar gaat ons creatieve hart automatisch sneller van kloppen. Wij dragen dan ook graag bij aan hun duurzame missie.

Auto’s laten rijden op zonnekracht, daar gaat ons creatieve hart automatisch sneller van kloppen. Wij dragen dan ook graag bij aan hun duurzame missie. Wist je dat de Lightyear ONE al 1000 km haalt op basis van het 8m2 zonnedak? Knap staaltje innovatie!

CreativeVideos

Samen onderweg

Innovaties moet je introduceren en mensen de kans geven er bekend mee te raken. Een zeer effectief medium voor deze doelstelling is video. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Concept God het verschil voor Lightyear maakt met creatieve videoproducties, van concept tot productie. Zo ook onderstaande video die goed laat zien dat we een stap terug moeten doen om op een pure manier de missie van Lightyear te zien. Schone mobiliteit voor iedereen.

Commercial: Lightyear | Impact has started

Een samenwerking zonder grenzen

De succesvolle samenwerking tussen Concept God en Lightyear is letterlijk grenzeloos. Zo produceren we internationale videos om het proces van Lightyear vast te leggen. Maar ook om de energie van een beurs vast te leggen. Een schitterend voorbeeld is onze docu over het design van de auto, geschoten in het thuisland van stijl en klasse: Italië.

Shortdoc: Lightyear | First Driving Experience

“Concept God is meer dan alleen een creatief bureau. Ze zijn namelijk ook de visionaire denkers geweest achter enkele van onze meest succesvolle marketing, video en branding initiatieven. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke realisatie van onze projecten, begrepen ze onze kernwaarden en vertaalden ze deze op een opmerkelijke manier. Concept God heeft onze visie tot leven gebracht en ons geholpen om op te vallen in een zeer competitieve markt.”

Raoul Cooijmans, Marketing Manager
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
logo
close