logo
hamburger

BramB

Webdesigner

Al een aantal jaren vaste waarde binnen het creatieve team. Bram is webdesigner- en het aanspreekpunt voor alles omtrent de ontwikkeling van onze websites: vanaf het ontwerp tot aan livegang van gloednieuwe websites.

Webdesignerd • Webdesignerd

“Mijn stijl als webdesigner is functioneel, modern en zakelijk. Zelf vind ik het heel belangrijk dat er een goede balans is tussen vorm en functionaliteit. Een website moet visueel aanspreken maar vooral ook werken. Daarbij is een overzichtelijke navigatiestructuur en het helder presenteren van tekst en beeld essentieel.”

Een nieuwe website vormt vaak een belangrijk onderdeel binnen een (re)branding traject en hierin komt onze specialiteit mooi naar voren. Vanuit het concept met het (vernieuwde) merkverhaal tot aan een moderne website in detail uitgewerkt. Alles geheel in lijn met de vernieuwde Branding. Binnen ons creatieve team werkt Bram nauw samen met webdeveloper Pim. Samen zorgen zij ervoor dat onze creaties ook echt pixelperfect uitgewerkt worden én goed werken online. Een sterk team!

Mooi én functioneel webdesign... klinkt goed toch?!
Mooi én functioneel webdesign... klinkt goed toch?!
logo
close