logo
hamburger

Demian

Copywriter

Demian werkt veel samen met Sven wanneer het gaat om het uitwerken van creatieve concepten. Hij verzorgt interviews om input op te halen bij klanten, zorgt voor de puntjes op de i in presentaties, schrijft strakke voice-over scripts voor animaties en videoproducties en draait zijn hand niet om voor het tikken van converterende website-copy.

Copywriter • Copywriter

“Het is inspirerend om te schrijven voor Concept God. Dankzij de diverse klantenkring schrijf ik eigenlijk nooit over hetzelfde onderwerp. Dat zorgt ervoor dat ik me telkens kan verdiepen in nieuwe materie en op zoek mag gaan naar unieke invalshoeken. En dat is precies de reden waarom ik tekstschrijver ben geworden. Voortdurend die creatieve prikkel voeden!”

Demian is een creatieve tekstschrijver met een voorliefde voor online copy en interviews. Demian is getrouwd met zijn droomvrouw Marlon en trotse vader van een zoon en een dochter. In zijn vrije tijd is hij een fervent voetbalvolger (NAC en West Ham United!) en is hardlopen zijn wondermiddel om nieuwe invalshoeken voor zijn teksten te bedenken. Fun fact: Demian is ook presentator van de podcast van de Volksbank.

logo
close