Scroll to top

Werkwijze


Zo werken wij

Een doordachte werkwijze

Alles voor jouw ultieme merkbeleving

Concept God samengevat? Kernwaarden vertalen naar een uniek visueel concept, zodat jouw merk en bedrijf gaan leven. Dat is wat wij doen. Zo kun jij de wereld niet alleen vertellen wie je bent, maar ook laten zien waar je voor staat.

Het team van Concept God weet als geen ander hoe actuele vakkennis van (re)branding, storytelling en (grafische) ontwerpen kan worden ingezet om bovenstaande te realiseren. Aan de hand van een breed doordachte werkwijze gaat Concept God aan de slag met jouw kernwaarden, missie en visie. Per case wordt een team van vakspecialisten samengesteld om samen tot een complete oplossing te komen voor jouw bedrijf. Dat betekent dat jij verzekerd bent dat het resultaat van onze unieke werkwijze naadloos aansluit bij hetgeen dat jij wilt uitdragen met jouw merk.

Concept, Design & Realisatie

Van idee naar creatief concept

Concept God kan een totaalconcept voor jouw merkbeleving verzorgen. Van A tot Z: alles om jouw ideeën tot leven te brengen. Voor het eerst, of op een nieuwe manier.

Heb je zelf al een idee hoe je het wilt aanpakken? Concept God stapt ook graag gaandeweg het proces in om samen met jou je positie te bepalen en je te helpen bij de realisatie van het totaalplaatje. We zijn niet voor niets specialisten in (re)branding, storytelling en grafisch ontwerp; deze krachten bundelen wij graag om jou te helpen en zo tot het beste resultaat te komen.

De werkwijze van Concept God bestaat uit drie heldere stappen: Concept, Design en Realisatie. Vanuit hier ontwikkelt ons team bovennatuurlijke concepten om jouw merk tot leven te laten komen. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen en of onze werkwijze aansluit bij jouw verwachtingen?

01.

Stap 1

Concept

Vanuit een specifiek gedachtegoed creëert Concept God een concept voor jouw merk of bedrijf en leggen we de basis van jouw visuele verhaal. Door samen te brainstormen en elkaar de juiste (kritische) vragen te stellen, ontwikkelt Concept God middels een visionaire denkwijze een uniek concept dat aansluit bij jouw kernwaarden. Precies wat je in gedachten had, maar dan beter.

Jouw vraag is voor ons het begin. Concept God duikt jouw wereld in, zodat we precies weten welke specialisten uit ons team in het plaatje passen.

Alle ideeën gedeeld en verzameld? Dan gaan wij op onderzoek uit. We verzamelen beeldmateriaal om samen de richting te bepalen die we opgaan.

Het concept. Het fundament. Het gedachtegoed achter jouw verhaal dat de basis vormt van jouw bedrijf, merk, product of dienst. Hier zet Concept God de toon.

Als alles staat, is het belangrijk om het op de goede manier in de markt te brengen. Concept God denkt hier graag in mee, om jou de beste resultaten te laten behalen.

Concept
Design

02.

Stap 2

Design

Concept God verzorgt de complete visuele communicatie om jouw merkbeleving compleet te maken. De unieke combinatie van kleuren, vormen, typografie en materialen zetten je verhaal kracht bij en maakt dat jouw kernwaarden visueel sterk kunnen worden uitgedragen. Van grafisch ontwerp tot website: altijd gepaard met precies het gevoel dat jij wilt.

02.

Stap 2

Design

Concept God verzorgt de complete visuele communicatie om jouw merkbeleving compleet te maken. De unieke combinatie van kleuren, vormen, typografie en materialen zetten je verhaal kracht bij en maakt dat jouw kernwaarden visueel sterk kunnen worden uitgedragen. Van grafisch ontwerp tot website: altijd gepaard met precies het gevoel dat jij wilt.

Design
Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Spreekt tot de verbeelding

Onze klanten hebben een droom; een bepaalde visie voor de toekomst. Dit maken wij visueel door onze expertise op het gebied van grafisch ontwerp in te zetten. Zo creëert Concept God verbeelding die spreekt.

Website

Website

Optimaal online

De website is voor veel klanten een belangrijke basis van communicatie, vindbaarheid en presentatie. Wij zorgen ervoor dat jouw merk optimaal is geïntegreerd in jouw website en perfect aansluit op de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Webshop

Webshop

Oog op conversie

Optimaal rendement, daar draagt Concept God graag aan bij! Onze specialisten zetten zich in om jouw webshop strategisch in te richten met het oog op conversie. Combineer SEO-optimalisatie opeenvolgend met passend design en de balans is perfect opgemaakt.

Copywriting

Copywriting

Boeiende teksten

Samen met de visuele identiteit, vormt copywriting de basis van het reclameconcept. Tekst moet boeien en triggeren is onmisbaar in de wereld van online marketing. Concept God verzorgt je teksten aan de hand van een specifieke thematiek binnen de campagne.

Illustraties

Illustraties

Visuele toelichting

Illustratie leent zich perfect voor de visuele toelichting van jouw verhaal. Concept God beschikt over een groot palet aan stijlen, waardoor de illustraties altijd naadloos aansluiten op het totaalconcept van jouw beleving.

Fotografie

Fotografie

Een beeld zegt...

Meer dan duizend woorden.. Fotografie kan zomaar het perfecte middel zijn om jouw verhaal te vertellen. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie, productfotografie of creatieve beeldmanipulatie: ons team regelt het voor jou.

Video

Video

Een sterke boodschap

Beeldmateriaal kan jouw boodschap moeiteloos overdragen naar de relevante doelgroep. De specialisten van Concept God beschikken over de materialen, de creativiteit en de technische vaardigheden om jouw verhaal in de vorm van video of animatie te realiseren.

Internetmarketing

Internetmarketing

Online traffic

Er zijn vele manieren van internetmarketing om jouw verhaal de wereld in te brengen. Denk hierbij aan slimme winstmodellen voor webshops, of slimme trucs om je online traffic een groeispurt te geven. Wat bij jouw bedrijfsvoering past? Concept God gaat het uitzoeken.

03.

Stap 3

Realisatie

Een goeddoordacht concept en een uniek design zijn onmisbaar bij de totstandbrenging van een merkbeleving. De perfecte drager vinden om jouw boodschap over te brengen naar de doelgroep is echter minstens zo belangrijk. Concept God denkt daarom graag met je mee via welke communicatiekanalen wij jouw merk het beste kunnen laten ‘leven’, zodat de doelgroep niet meer om jouw merk heen kan.

Sidderaal
Interieur

Interieur

Een unieke ruimte

Als een klant jouw zaak binnenloopt, is het belangrijk dat het complete gevoel van branding is doorgevoerd. Dit betekent ook in het interieur, wat een perfect middel is om jouw identiteit te verbeelden. Hier voel jij je thuis en ben jij jezelf: dat mag je laten zien.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

In de puntjes verzorgd

Van bedrukte polo’s tot gedetailleerde colberts: afhankelijk van het segment van jouw bedrijf, beschikt Concept God over de tools om jouw bedrijfskleding tot in de puntjes te verzorgen. Een goede merkbeleving gaat je immers niet in de koude kleren zitten.

Drukwerk

Drukwerk

Opvallend advies

Drukwerk blijft een onmisbare vorm van reclame. Denk hierbij aan fancy flyers, catchy posters, mooie magazines of visitekaartjes die indruk achterlaten. Concept God verzorgt jouw reclame uitingen tot en met het drukwerk.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Binding met klanten

Opvallen én aanspreken? Concept God regelt het voor je door middel van onze unieke relatiegeschenken die naadloos aansluiten op jouw concept. Zo creëren we samen een perfect totaalplaatje met nét dat beetje extra voor hen die dat verdienen!

Wat is jouw verhaal?

Wij bedenken het graag voor je!

Nieuwsgierig?

Onze laatste verhalen

PortXchange

Branding, Illustration, Webdesign

La Perla Escondida

Advertising, Branding, Photography

Architect Direct

Advertising, Branding

Foodtech Brainport

Advertising, Branding, Concept