logo
hamburger

Ned Kelly’s

Of we een ruig merk in de markt kunnen zetten? Geen probleem! Ned Kelly’s Australian Bar & Kitchen is zo’n brand met een rauw randje.

Of we een ruig merk in de markt kunnen zetten? Geen probleem! Ned Kelly’s Australian Bar & Kitchen is zo’n brand met een rauw randje. Met het beeldmerk van ranger Ned Kelly als rode draad in alle uitingen.

HetisNedKelly's • HetisNedKelly's

Focus op de opvallende merkbeleving

Consistentie is het sleutelwoord in onze samenwerking met Ned Kelly’s. Want een succesformule wordt vaak bepaald door de kleinste details. En dus hebben we ervoor gezorgd dat de volledige merkbeleving klop: van posters met scheurranden, stoere fotografie van ribs en burgers en subtiele linkjes met de historie van ranger Ned Kelly.

The good vibe

Het maakt Ned Kelly’s echt zo’n tent waar je een avond lekker met vrienden wilt doorbrengen. Genieten van live muziek, een goed stuk vlees op je bord en een halve liter in de hand. Concept God heeft ervoor gezorgd dat de identiteit altijd aansluit. Waar je ook kijkt. De website, de verpakking van je burger en alle andere uitingen. Stoer en rebels.

Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
logo
close