logo
hamburger

The Tosti Club

Wat een succes! Toen onze samenwerking met The Tosti Club startte stonden er twee vestigingen in Breda. Zeven jaar later zijn dit er maar liefst 52!

Wat een succes! Toen onze samenwerking met The Tosti Club startte stonden er twee vestigingen in Breda. Zeven jaar later zijn dit er maar liefst 52! En dan hebben we het nog niet eens over het geweldige partnership met SPAR! Het uitdenken en in de markt zetten van de branding en formule heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen.

Branding & Identity • Branding & Identity • Branding & Identity

De kracht van branding

The Tosti Club is voor ons dan ook hét voorbeeld van hoe de juiste branding het verschil kan maken. Het consequent doorvoeren van je stijl, je taal en je identiteit zorgt niet alleen voor herkenning, maar ook gewoon keiharde sales. Inmiddels is The Tosti Club met haar ‘Hollandse Concept’ niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Laagdrempelig, maar o zo effectief

Concept God staat aan de basis van alle ontwerpen van The Tosti Club. De eigen overheerlijke Original Sauce, de unieke broodmix om thuis de lekkerste tosti’s te maken en laten we vooral de mini-tosti’s niet vergeten. Het concept klopt en is voor iedereen te begrijpen. Geen toeters en bellen, maar een branding, packaging, website, fotografie, film, grafisch ontwerp en illustratie die stuk voor stuk staan als een huis!

Bekijk de website hier!

“Concept God is geen standaard reclamebureau, maar een partner in creativiteit die snapt hoe een merk geladen moet worden. Ze denken mee, werken proactief en blijven altijd op zoek naar nieuwe manieren om het merk verder uit te bouwen. Dankzij hun inzet, toewijding, creativiteit en strategische denkwijze hebben we ons verhaal op de juiste manier kunnen vertellen en ons merk laten groeien. We zijn Concept God dankbaar voor hun onschatbare rol in ons succes.”

Jacco Heijkoop, oprichter The Tosti Club
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
Wij vertellen verhalen en creëren digitale belevingen.
logo
close