Scroll to top

Lust Catering


Branding & Advertising

Lust Catering

Categorie:
Catering

Gevestigd in:
Made

Producten:
Branding, website, Fotobewerking

Beschrijving:
Lust is verlangen, trek, zin, maar boven alles: plezier. Het plezier om te genieten, natuurlijk van het eten, maar ook van je gasten. Of dit nu familie,
vrienden of collega’s zijn. Of je een tafel vol mensen wilt verrassen of een hele zaal te vermaken hebt. Wij nemen de zorg voor het eten uit handen zodat jij je kunt concentreren op de mensen om je heen.

Lust Catering is geen standaard catering partij. Conceptuele menu's gebaseerd op de 7 zonden, vragen natuurlijk om een unieke branding die dezelfde mystiek en finesse uitstraalt als hetgeen waar Lust Catering voor staat.
"Geef jezelf over aan de Lust en durf te genieten." Met een soortgelijk principe, hebben we deze klant het proces van het ontwikkelen van deze branding laten ondergaan. Deze vrijheid hebben we uiteindelijk gebruikt om tot een complete en unieke uitstraling te komen.

Lust is verlangen

LUST Catering

Iedereen zondigt. Beweer je van niet? Dan zondig je ook. LUST Catering verleidt hun gasten met hun heerlijke buffetten en diners gebaseerd op de zeven zonden.  Dus wees lui, gretig en geef je over aan LUST.

Lust is verlangen, trek, zin, maar boven alles: plezier. Het plezier om te genieten, natuurlijk van het eten, maar ook van je gasten. Of dit nu familie, vrienden of collega’s zijn. Of je een tafel vol mensen wilt verrassen of een hele zaal te vermaken hebt. LUST neemt de zorg voor het eten uit handen zodat de gast zich kan concentreren op de mensen om zich heen.

Op zeven verschillende manieren weten de top koks van LUST iedereen te verleiden en ieder evenement om te toveren in een smakelijk spektakel.

Een complete merkvorming

Wat doet Concept God?

Concept God is verantwoordelijk voor de complete merkvorming van LUST. Van het bedenken van de naam tot de koppeling hiervan aan de zeven zonden en de visuele presentatie hiervan. Het doel was een uitgesproken merk neer te zetten met diepgang achter de gemaakte keuzes.

Zo zijn de zeven zondes bijvoorbeeld gekoppeld aan buffetten waar men kunt kiezen uit gerechten als Zeeduivel en Kaviaar. Dit geeft de cateraar de ruimte om bijzondere menu’s en producten neer te zetten en de beleving net iets verleidelijker te maken.

Advertising, Campagnes, Website, Huisstijl, Folders, Flyers, Signing, Social-Media

Wat is jouw verhaal?

Wij bedenken het graag voor je!

Wat kunnen wij nog meer?

Bekijk meer verhalen!

PortXchange

Branding, Illustration, Webdesign

La Perla Escondida

Advertising, Branding, Photography

Architect Direct

Advertising, Branding

Foodtech Brainport

Advertising, Branding, Concept

FMTC

Commercial Video, Concepting, Print

Lavendi

Branding, Concept, Identity, Illustration, Packaging

We Are 42

3D Modelling, Branding, Commercial Video, Concept, Identity, Webdesign

Lightyear One

Brand Movie, Commercial Video

Goose VPN

Brand Movie, Commercial Video

The Tosti Club

Advertising, Branding, Packaging, Photography

PAO

Branding, Identity, Webdesign

IBM – Port of Rotterdam

Artwork, Concept, Interior Design

category: Advertising, Branding, Identity, Webdesign

Lust Catering